Szerzők

BABAGYŐR bemutatkozás (Info)

2010.10.20. 12:22 babagyor

A babagyor.blog.hu oldal azért jött léttre, mivel kisgyermekes győriek lévén azt tapasztaltuk, hogy nagyon kevés olyan megbízható, rendszeresen frissített oldalt találtunk, ahol szülők, gyermekek számára találhatók információk az aktuális győri programokról, lehetőségekről.

A babagyor.blog.hu-n ezért rendszeresen közlünk közhasznú információkat mindenki számára. Írjatok nekünk: babagyor.info@gmail.com címre, amennyiben Nektek is van olyan híretek, infótok, ami szülők, gyermekek számára érdekes lehet. Mi közzétesszük az infókat, kéréseteknek megfelelően.

Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük, ezért várható mindig némi szerkezeti módsoítás. De a lényeg, hogy itt megtalálhatók legyenek a győri babás infók, naprakészen, megbízhatóan!

üdvözlettel: babagyőr szerkesztősége

Szólj hozzá!

Címkék: babagyor info

A bejegyzés trackback címe:

https://babagyor.blog.hu/api/trackback/id/tr642385767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása