Szerzők

Dinó kiállítás az ETO parkban - 2010. március 27.-június 6.

2010.05.07. 21:39 babagyor

Március 27-től harminc lenyűgöző őshüllő tekinthető meg a győri ETO Parkban.

Lenyűgöző kiállításon elevenednek meg Győrben, a Földön valaha élt legnagyobb teremtmények, a dinoszauruszok. A világjáró produkcióban harminc őshüllő veszi birtokba az ETO Parkot március 27-től.
A kiállítás látogatóinak olyan időutazásban lesz részük, ami az első dino megjelenésétől indul és az utolsó őshüllő faj kihalásának pillanatában ér véget. A dinoszauruszok 165 millió éves uralmának főszereplőit mutatja be a kiállítás. A túra során megismerhetik a különböző dinofajok életét, harminc életnagyságú robotvezérelt őslény bemutatásával, amelyek paleontológus szakértők bevonásával készültek és különböző fajok mozgását és félelmetes üvöltésüket szimulálják. A dinoszauruszok mindig is foglalkoztatták az emberek képzeletét és soha nem voltak olyan népszerűek, mint manapság. Kedvelt filmek, televízió-műsorok és könyvek fő- és mellékszereplői az emberi történelem előtti hatalmas hüllők. Nemcsak a gyerekeket, de szüleiket is elkápráztatja a világ leghíresebb, legnagyobb dinoszaurusz kiállítása!

Időpont: 2010. március 27. - június 6.

Helyszín: Eto Park

Bővebb információ: www.etopark.hu/dino/

 

Szólj hozzá!

Címkék: babaprogram

A bejegyzés trackback címe:

https://babagyor.blog.hu/api/trackback/id/tr411982694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása